Sebzeler
(Domates, biber, patlıcan, marul, lahana, hıyar...) |
Yapraktan |
200 - 250 cc / 100 lt su |
Dikimden 10 gün sonra başlayan uygulamalar 20 gün aralıklarla hasat sonuna kadar devam eder. |
| Topraktan |
3 - 4 kg / da |
Dikimle başlayan uygulamalar sezon sonuna kadar 15 gün aralıklarla devam eder. |
| Narenciye |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Meyve tutumundan itibaren, meyvelerin olgunlaşma dönemine kadar devam eder. |
| Topraktan |
3 kg / da |
Çiçek gözlerinin kabarmaya başladığı dönemden hasat başlangıcına kadar devam eder. |
| Fındık |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Çiçek dönemi hariç hasata kadar. |
| Topraktan |
2 - 3 kg / da |
Çiçek dönemi, meyve tutumundan hasat sonuna kadar. |
| Tarla Bitkileri |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Çimlenme başlangıcında, bitkiler 5,15,30 cm olduğu dönemlerde uygulanır. |
Topraktan
|
2 - 3 kg / da |
10 gün aralıkla 4 uygulanır. |
| Çiçeklerde |
Yapraktan |
100 - 150 cc / 100 lt su |
Yetişme döneminde uygulayınız. |
| Topraktan |
2 - 3 kg / da |
Yetişme dönemi boyunca 15 gün aralıklarla uygulanır. |
| Çim Alanlarında |
Topraktan |
2 kg / da |
Yetişme dönemi boyunca 7 gün aralıklarla uygulanır. |
| Bağ |
Yapraktan |
200 - 250 cc / 100 lt su |
Yaprakların oluşumundan alaca dönemine kadar uygulanır. |
| Topraktan |
2 - 3 kg / da |
Yaprakların oluşumundan hasat sonuna kadar uygulanır. |
| Muz |
Topraktan |
3 - 4 kg / da |
Onarımdan sonra her sulamadan. |
| Meyve Ağaçları (elma, armut, kiraz, şeftali, nar...) |
Yapraktan |
250 cc / 100 lt su |
Meyve tutumundan itibaren meyvelerin olgunlaşma dönemine kadar devam eder. |
Topraktan
|
3 kg / da |
Bitkinin toprağa aşırtılmasından hasat sonuna kadar devam. |