KULLANIM ALANI |
|
DOZ |
KULLANIM DÖNEMİ |
Sebzeler
(Domates, biber, patlıcan, marul, lahana, hıyar...) |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Dikimden 10 gün sonra başlayan uygulamalar 15 gün aralıklarla hasat sonuna kadar devam eder. |
Topraktan |
2 - 3 kg / da |
Dikimle başlayan uygulamalar sezon sonuna kadar 15 gün aralıklarla devam eder. |
Meyve Ağaçları (elma, armut, kiraz, şeftali, nar...) |
Yapraktan |
250 cc / 100 lt su |
Meyve tutumundan itibaren, 15 gün aralıklarla 4 uygulama |
Topraktan |
3 kg / da |
Bitkinin toprağa aşırtılmasından hasat sonuna kadar devam eder. 15 gün aralıkla 5 - 6 uygulama. |
Fındık |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Çiçek dönemi hariç hasata kadar. |
Topraktan |
2 - 3 kg / da |
Çiçek dönemi, meyve tutumundan hasat sonuna kadar. |
Tarla Bitkileri |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Çimlenme başlangıcında, bitkiler 5,15,30 cm olduğu dönemlerde uygulanır. |
Topraktan> |
2 - 3 kg / da |
10 gün aralıkla 4 uygulanır. |
Çiçeklerde |
Yapraktan |
150 - 200 cc / 100 lt su |
Yetişme döneminden hasat dönemine kadar. |
Topraktan |
1 - 2 kg / da |
Yetişme dönemi boyunca 15 gün aralıklarla uygulanır. |
Çim Alanlarında |
Topraktan |
2 kg / da |
Yetişme dönemi boyunca 4-5 uygulama |
Bağ |
Yapraktan |
200 - 250 cc / 100 lt su |
Yaprakların oluşumundan alaca dönemine kadar 10 aralıkla uygulanır. |
Topraktan |
3 - 4 kg / da |
Yaprakların oluşumundan hasat sonuna kadar 15 gün aralıkla uygulanır. |
Muz |
Topraktan |
2 - 5 kg / da |
Onarımdan sonra 10 gün aralıkla |
Narenciye |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Meyve tutumundan itibaren meyve normal iriliğe ulaşıncaya kadar yapılır. |
Topraktan |
3 kg / da |
Çiçek gözlerinin kabarmaya başladığı dönemde ve hasat başlangıcına kadar 10 gün aralıkla devam eder. |